17 Mart 2015 Salı

Bahar geldi, şimdi Penti ile spor zamanı

Hamilelikti, bebek biraz büyüsündü derken zaman uçup gitmiş ve ben bir şeyler yazmayalı epey zaman olmuş. Bir göz atayım ne var ne yok derken Penti'nin yeni spor koleksiyonu takıldı gözüme. Spor yaparken de stil sahibi olmak isteyen ama bunun için çok fazla para harcamak da istemeyenler Penti'nin 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonuna mutlaka bakmalı.

Bahar'ın gelmesiyle biz kadınları bir zayıflama telaşı alır her yıl. Kendimizi diyet ve spor yapmaya mecbur hissederiz. Bir kısmımız azimle bu süreci sürdürür, bir kısmımız ise kısa sürede pes ederiz ama ne olursa olsun bu süreçte şıklığımızdan ödün vermeyiz değil mi? :) Hem ruhumuzu hem bedenimizi yenilemek için yola çıkmışken gardrobumuza da bir el atsak iyi olmaz mı?

Penti'nin birbirinden rahat ve spor için özel üretilmiş taytları, tişörtleri, atletleri ve sporcu sütyenleri içinizdeki enerjiyi dışınıza da yansıtmanıza yardımcı olacak. Vakit keybetmeden Penti'ye uğramanızı tavsiye ederim. Aldığınız yeni kıyafetler içinizdeki spor yapma aşkını alevlendirip size ihtiyaç duyduğunuz enerjiyi verecek, eminim!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder